Nieuws

Beleid Corona: 

De coachsessies bij Horse2Heart kunnen vooralsnog  gewoon doorgaan.  Met inachtneming van de richtlijnen vanuit de overheid die ik hierin volg. Heb je vragen hierover? Mail of bel gerust! Wil je graag een sessie per mail of telefoon, omdat fysiek afspreken niet mogelijk is, dan kan dit ook zolang de crisis duurt.

6 maart 2019

NIEUW! Jongeren- traject voor jongeren in de leeftijd van 18- 25 jaar. Klik hier voor meer informatie. 

25 januari 2019

Vandaag opnieuw een feestje om te vieren! Ik heb met succes de basisfase van de opleiding Transpersoonlijke Therapie (Ervaringsgerichte Therapie) afgerond. In september 2019 start de beroepsfase. Ik heb er zin in! 

27 oktober 2018

Het heeft wat uurtjes gekost, maar hij is binnen: mijn diploma PsychoSociale BasisKennis! Dit betekent dat de sessies (deels) vergoed kunnen gaan worden, zodra ik het 4e jaar van mijn therapie- opleiding bij Spectrum heb afgerond. Nog even geduld dus. Maar deze is alvast in de pocket!

20 juni 2017

We staan in de plaatselijke krant!

Klik op het artikel voor een leesbaar formaat of klik hier

voor de digitale versie van de Schaapskooi (pagina 34).

Coaching en Pastoraat met paarden bij Horse2Heart in Heerde

16 juni 2017

Vandaag heb ik bij Het Verdwenen Zelf een interessante training voor professionals mogen volgen over narcisme en psychopathie. Iets wat helaas nog zo vaak niet wordt herkend en waardoor slachtoffers regelmatig de nodige passende hulp mislopen. Hoe meer kennis hier over komt, hoe meer dit kan veranderen!

Iris Koops, van Het Verdwenen Zelf, heeft twee boeken geschreven die zeer de moeite van het lezen waard zijn. Zowel voor slachtoffers als voor hulpverleners! Kijk op www.verdwenenzelf.org voor meer informatie.

Het verdwenen zelf, narcisme, psychopathie