Kennismaken en aanmelden

Kennismakingssessie

Om uit te leggen hoe Equine Assisted Coaching precies werkt, zou ik veel woorden kunnen gebruiken, maar het zelf ervaren door het te doen is uiteindelijk de beste manier om te ontdekken of het ook voor jou werkt. En daar gaat het tenslotte om!

Dus, ben je nieuwsgierig geworden en wil jij uitzoeken of je bij Horse2Heart op de goede plek zit? Dan ben je van harte welkom voor een kennismakingssessie. Na een kort intakegesprek van ongeveer 15 minuten gaan we meteen aan de slag met de paarden. 

Deze sessie duurt, inclusief intake, ongeveer een uur. Klik hier voor de actuele tarieven.

Intakegesprek

Wanneer de drempel voor jou nog te hoog is om je direct aan te melden voor een kennismakingssessie of wanneer je interesse hebt in een sessie zonder paarden, dan kun je eerst een gratis intakegesprek aanvragen. 

Er is dan de mogelijkheid om mij (en de paarden) te ontmoeten. We kunnen op die manier even rustig kennismaken en aan de hand daarvan kun je beslissen of en hoe je eventueel verder wilt.
 

Tijdens een intakegesprek gaan we niet aan het werk met de paarden. Het gesprek is geheel vrijblijvend, zal ongeveer 30 minuten duren en is gratis.

Heb je nog vragen hierover? Neem dan gerust even contact op.

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden voor een intakegesprek of kennismakingssessie. Je ontvangt binnen twee werkdagen een reactie. 

CONTACT INFO HORSE2HEART:

Aline Dijkgraaf

Postadres: 
Het Oever 4, 
8191 NN WAPENVELD

 

Bezoekadres (alleen op afspraak):

Kamperweg 78a, 8181 CP HEERDE

eKlderland

Tel: 06-12213184

E-mail: info@horse2heart.nl

  • Facebook Social Icon

© 2019 by Horse2Heart